Schrijf in mijn gastenboek
  • sarah (22 juni 2019): Goed nieuws!!! Hallo allemaal. Mijn naam is Sarah Woods. Ik hoop dat iedereen een goede dag heeft gehad, ik ben hier erg blij mee, dus ik wil dat iedereen weet wat Prophet Solution (prophetsolutiontemple@gmail.com) voor mij en mijn gezin heeft gedaan. Ik had een gelukkig en stil huwelijk met twee kinderen vanaf 5 jaar oud. Mijn man was te charmant en zorgzaam. Maar de zaken werden zuur toen mijn man het opzij zette en 's avonds laat thuiskwam. Ik heb nooit geweten dat hij een affaire had met een andere vrouw, hij stopte met opletten voor mij en de kinderen. Het was echt verwoestend en hartverscheurend om liefde te zien afdrijven van onze familie. Ik klaagde bij een vriend van me die me op de hoogte bracht van een Prophet's Solution, die haar op een gegeven moment hielp, maar ik twijfelde eraan, omdat ik nooit in voodoo of betovering geloofde, maar omdat ik wanhopig was, gaf het me een kans. Ik nam contact met hem op, vertelde hem alles, zei dat hij mijn man en mijn huwelijk zou helpen redden. Ik deed het en ik lever wat ik nodig heb voor deze en dat is het !!!!!! Mijn man kwam op een avond huilend thuis en verontschuldigde zich. Het was als een wonder, alsof het eerder betoverend was. Ik ben zo blij dat hij me hielp mijn huwelijk te redden, dankzij de oplossing van de profeet. Lijd niet als er een oplossing is. U kunt contact met hem opnemen via: prophetsolutiontemple@gmail.com U kunt ook helpen met het volgende: (1) ALS JE WILT DAT JE EX-vriendin / VRIEND NEEMT NAAR JEZELF (2) Als u wilt dat uw echtgenoot RETOURNEURT (3) ALS JE IN HET KANTOOR GEWONNEN MOET WORDEN BEVORDERD (4) Als u wilt dat uw man of vrouw alleen van u houdt (5) ALS JE EEN KIND WILT (steriel / steriel) (6) ALS JE RIJK WILT WORDEN (7) Als u wilt dat uw man / vrouw voor altijd de uwe is (8) Een huwelijksvertraging hebben (9) ALS U EEN RECHTERZAAK WILT WINNEN (10) Toezeggingen voor het huwelijk (11) ALS JE GEEN VROUW KAN impregneren (steriel) (12) genezen alle soorten ziekten (13) volledige genezing van HIV / AIDS En meer... Neem nu contact op met: prophetsolutiontemple@gmail.com. je kunt hem ook sms'en met dit whatsapp-nummer .. +447520637215
  • Kristy Boshuisen (2 juli 2014): Voor ons is het alweer bijna 2 jaar geleden dat mijn man en ik zijn getrouwd. Via mijn werk kwam ik bij Kitty thuis toen zij net bevallen was, ik kwam aan de praat met Kitty haar man en het ging over de mooie foto's die bij hun door het huis hingen. Toevallig hadden wij al een trouwdatum staan en waren we nog opzoek naar een fotograaf. Ik mocht de voorbeelden inkijken en meteen was ik verkocht, zulke mooie foto's wilde ik ook van mijn trouwdag. Nu 2 jaar later kijk ik met veel plezier terug naar ons mooie foto boek! We zijn der super blij mee. Voor onze ouders hebben wij ook een ouderboek besteld identiek aan ons trouwboek maar dan een kleinere variant ervan. Ook hun zijn heel blij met hun boek. Mocht je opzoek zijn naar een fotograaf, dan zit je bij Kitty zeker goed!
  • Gina van der Vliet (21 juni 2014): Kitty heeft voor mij familieportretten gemaakt op een belangrijke verjaardag waar alle familieleden aanwezig waren. Het is een uiterst kostbare herinnering geworden. Vooral de close-ups (haar favoriet) waren erg mooi. Er zit een foto tussen van mij en mijn zussen die nu op de kast staat te pronken. Schitterend! Kitty was vroeg aanwezig en had al haar spullen bij zich. Ook vooraf liep de communicatie heel soepel en hadden we alles doorgesproken. Met andere woorden, ze is uiterst professioneel en goed voorbereid. Wat ik ook erg op prijs stelde was dat ze haar tijd nam. Ze was er langer dan de tijd die we ervoor hadden uitgetrokken en wilde me ook nog korting geven omdat een van haar flitsers het niet deed! gelukkig hebben we de meeste foto's buiten kunnen nemen. Mijn ervaring met Kitty was absoluut een succes!
  • Meike van de Linde (3 juni 2014): Kitty van Delft is de beste fotograaf die ik ken - en als zangeres en dagvoorzitter ken ik er vele. Zij weet als geen ander de sfeer van de gelegenheid, het moment, te pakken in haar lens. Ongelofelijk vind ik het elke keer weer hoe raak zij datgene in beeld weet te brengen, waar het om gaat - en daar hoef je haar niet eens voor te briefen, zij voelt dat zelf haarscherp aan. Zij is een mensen-mens met een groot hart, en dat zie je in al haar foto's terug. Dus wil je graag een bijzonder mooie, rake herinnering aan een feest, congres of diner, of wil je portret- of castingfotografie die spreekt? Vraag Kitty!
  • Bastiaan (1 april 2011): Interessante site Kitty! Mooie foto's met een leuke persoonlijke touch. Ik wou dat ik zo kon fotograferen! Gelukkig is mijn vrouw ook fotograaf, kan zij de vakantiekiekjes mooi nemen!