Stijl van fotograferen
Ik ben een echte reportage fotograaf, mijn stijl valt te omschrijven als journalistiek. Ik zet weinig in scène maar lever een puur en echt verslag van de dag. Ik kijk naar wat jullie bruiloft uniek maakt en zo worden er de mooiste en ontroerenste momenten vastgelegd.
Hierbij blijf ik zo veel mogelijk op de achtergrond en registreer wat er allemaal om mij heen gebeurt. Ook jullie gasten worden daarbij natuurlijk niet vergeten. Alleen bij de reportage waarbij jullie even samen zijn regiseer ik op sommige momenten om de boel wat los te gooien en wat ideeën aan te dragen voor nog spannendere foto's.


Kennismakingsgesprek
Voorafgaand aan de bruiloft zullen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben en hebben jullie de mogelijkheid om al jullie wensen en ideeën met mij te bespreken.
Ik kan door mijn jaren lange ervaring meedenken en advies geven hoeveel tijd er nodig is voor de fotoreportage. Door middel van eerder gemaakte fotoreportages en bruidsboeken kunt u een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden en mijn werkwijze.

Loveshoot
Meestal plannen we voor de bruiloft nog een loveshoot. Een ideale manier om aan elkaar te wennen en om een mooie foto te hebben voor bijvoorbeeld de trouwkaart. Het is ook mogelijk om de kennismaking te combineren met de loveshoot.

Tijdens de bruiloft
Zie mij maar als een extra gast. Ik loop rond, maak hier en daar een praatje en ben bijna onzichtbaar aanwezig om voordurend om mij heen te speuren naar mooie momenten. Ik vraag nog even aan een oom of tante wie voor jullie de meest dierbare mensen zijn en vergeet ook de kinderen niet. Ik heb standaard twee camera's, meerdere lenzen en twee flitsers in mijn tas, zodat er niets verkeerd kan gaan en ik altijd terug kan vallen op mijn reserve apparatuur.

Na de bruiloft
Getrouwd, het feest is ten einde. Gelukkig is er nog één ding om naar uit te kijken. Jullie foto's! Met verrassende, liefdevolle en ontroerende momenten. Misschien hadden jullie besloten dat jullie alleen de DVD met foto's wilden. Gelukkig kunnen jullie altijd alsnog besluiten om een bruidsboek te laten maken. Of bijvoorbeeld een mooie selectie foto's te laten uitvergroten en inlijsten.

Het uitzoeken, nakijken en eventueel bewerken van jullie bruidsfoto's zal zeker een maand in beslag nemen en mochten jullie een bruidsboek hebben besteld dan zal het ontwerpen en laten afdrukken ook nog een tijdje duren. Maar dan heb je wel een blijvende herinnering aan een onvergetelijk moment.  

Controleer op beschikbaarheid!
Zijn jullie geïntereseerd in mijn fotografie? Leuk! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en controleer snel of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Met vriendelijke groeten,
Fotograaf Kitty van Delft
Tel: 06-28544765